...Welcome Make Money Home...//makemoneyhome.ucoz.net
Home | Register | Login

Publisher


Principală » Articole » Make Money Now

MyBrowserCash
 Select your language

Prima data trebuie sa va inregistrati pe acest link WwW.MyBrowserCash.Com 
Dupa ce v-ati inregistrat pe site-ul MyBrowserCash  instalati in pc-ul dvs NetFrameWork from MicroSoft care il gasiti Aici . Dupa ce a-ti instalat acest program va logati in pagina lor dupa ce a-ti confirmat inregistrarea dvs pe site care o gasiti in e-mailul care l-ati introdus la inregistrare va logati in pagina lor si mergeti la Eran Money – Install MyBrowserCash download acest program care il instalati in pc-ul dvs. Dupa ce l-ati instalat adaugati e-mailul si parola ptr a il valida si inchideti acea fereastra. Acum o sa va apara langa ceas pe monitor programul lor prin care va vor venii anunturile dvs. Acum da-ti click dreapta pe semnul $ care apare langa ceas si setati`l in felul urmator: Click Dreapta – Settings aici bifati Show Ad Immediately si dati Save and Close. Acum mai dati odata click dreapta pe program  si mergeti la Associate aici trebuie sa introduceti Email dvs cu care v-ati inregistrat pe site parola si la PIN daca nu l-ati schimbat acesta este 0 (ZERO) adaugati 0 si dati click pe Associate Software. O sa va apara Success! Your Account Has Been Associated Correctly. You Can Close This Window. Dupa ce v-a aparut acest mesaj puteti inchide aceea fereastra ca a-ti facut toate setarile si acum anunturile vor venii cand sunt disponibile pentru tine. Cand apare un anunt langa ceas da-ti click pe el asteptati cateva secunde pentru a il valida si puteti inchide fereastra de browser unde l-ati deschis.

Acum mergeti la ei pe site si la sectiunea Eran Money – Click for cash mai aveti cateva anunturi pe care sa le vizualizati. Acestea trebuie validate dupa ce vor trece secundele in general sunt 6 secunde va aparea butonul Continue dati clik pe el pentru a valida anuntul si pentru a va intra banii in contul dvs.

La sectiunea Eran Money mai aveti si Offers For Cash aici sunt disponibile pentru anumite tari ofertele care va sunt oferite pentru a face mai multi banii.

Acum daca doriti sa ajungeti la o suma mare de banii facuta in fiecare zi aproximativ 80$ pe zi trebuie sa inchiriati referali. Acestia lucreaza pentru dvs si va ofera cca 10c pe zi de la un referral. Dvs puteti inchiria pana la 600 de referali iar acesti impreuna cu bonusurile pe care vi le ofera acest site si cu ce faceti dvs puteti ajunge la suma de 80$ pe zi. Aceasta suma puteti sa o reinvestiti in referali iar profitul dvs dupa ce a-ti reinvestit in referali este de 500$ pe luna daca nu doriti si vreti sa scoateti toti banii acestia vor  fi in jur de 3000$ dar nu o sa mai aveti referali care sa va mai faca banii. Acesti referali puteti sa ii inchiriati de pe pagina lor din sectiunea Referrals – Rent Referrals     1 Block is currently $5.00

 Acestia sunt valabili 75 de zile si profitul dvs de pe 1 bloc de referali este de 2$ la 600 de referali profitul in 75 de zile este de 1200$ doar profitul tine minte dupa ce a-ti reinvestit in cei 600 de referali. Referali ii puteti inchiria doar daca aveti 5$ in contul dvs acestia ii transferati in sectiunea Purchase Balance [?] aceasta o gasiti sus Account Balance [?]: $5.00 [Transfer]  apasati pe butonul Transfer si ii transferati in Purchase Balance dupa aceasta mergeti la Referrals – Rent Referrals si inchiriati primul dvs referral.

Dupa ce a-ti dat minim 20 de clicuri care apara langa ceas site-ul va va da un bonus pe pagina principala (Home) unde va apare si castigul dvs va aparea si daca v-ati inregistrat pentru bonus din ziua respectiva daca va apare Congratulations You Qualified For The Daily Bonus Pool Payout!  Inseamna ca a-ti vizualizat cele minim 20 de anunturi care apar langa ceas.

Pentru mai multe informatii puteti merge in pagina lor la Home si aveti NEW To MyBrowserCash? 
Read The Quick Start Guide To Start Making Cash Quickly

Da click pe Read the quick start guide to start making cash quickly si aveti si acolo informatii.

Avem un program care da clicurile singur care va apar langa ceas acesta il puteti folosi atunci cand nu stati la Pc. Acesta il puteti descarca de Aici

Pentru a va ajuta v-am pus si niste poze cu pasii pe care trebuie sa ii urmati.


 

Categorie: Make Money Now | Adăugat de: Acadele (18/Sep/12)
Vizualizări: 1232 | Comentarii: 1 | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
Name *:
Email *:
Code *:

Meniu site

Categoriile secţiunii

Verified

Official PayPal Seal

Statistics


Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Join Now

Neobux
Copyright MyCorp © 2022 | Free website builderuCoz